Honger! krijgt zeer leuke reacties van het publiek.

Hoera! Hoera! we zijn in onze nopjes.

Honger! is goed van start gegaan in Hasselt en Leuven en de eerste leuke reacties stromen binnen. Deze reacties werden door enkele leerkrachten van een derde middelbaar uit Leuven verzameld en via 30cc naar ons gestuurd. And we like to share too!

Echt een fantastisch stuk! En het heeft mijn mening/vooroordelen over “mongooltjes” helemaal possitief veranderd!

Schijterdekak!

ik vond het echt een mooi stuk en heel leuk dat jullie met ‘mensen met mogelijkheden’ werken. als er een vervolg komt, kom ik zeker kijken !

Ik vind het belangrijk dat ook de andere acteurs buiten Jelle nog lof krijgen, want omdat Jelle zo’n schatje is kreeg hij veel aandacht maar ik vond gewoon dat de andere acteurs ook erg goed waren en dus ook veel lof verdienen. Maar Jelle was echt superschattig en een extreem goede acteur waardoor je ook merkt hoe zo’n mensen evenveel mens zijn als wij en dat vond ik heel leuk om te zien

Ik vond het te kort en het einde was onverwacht.

Sorry maar normaal gezien zijn toneelstukken die we met school gaan kijken totaal niet interessant of leuk. daarom een 9 voor dit stuk, het was het beste stuk da ik met school gezien heb en afgezien daarvan vond ik het stuk op zich ook gewoon heel erg goed!

Ik vond het heel leuk dat ze zonder decor toch een heel boeiend toneelstuk hebben gebracht.

Dankjewel fijn publiek!

We spelen dit seizoen nog in De Muze in Heusden Zolder en de Warande in Turnhout.

Share Button