Verfie wint PITCH 2015 op Festival Boulevard

Hoera! Hoera! Driewerf Hoera!

Samen met Wing Nuts Decor hebben we gewonnen in het mooie Den Bosch.
Onze nieuwe voorstelling Verfie zal er in augustus 2015 in première gaan.

Feest!

Op hun site vind je meer over de wedstrijd en het festival:

http://www.festivalboulevard.nl/nieuws/boulevard/winnaars-blvrd-pitch-bekend

 

Door: @festivalboulevard
Datum: 23-04-2015

Winnaars PITCH grootDonderdagmiddag 23 april streden tien jonge theatermakers om het podium van Theaterfestival Boulevard ‘s-Hertogenbosch tijdens de BLVRD – VAN GOGH PITCH. Een deskundige jury koos uit tien presentaties vier winnaars. DefDef en Wingnuts Decor, Eva K. Mathijssen, Irene Laros en Atelier pixelridder en Sjifra Ijpma en Bram van Helden staan deze zomer met hun productie op Boulevard.


Uit de bijna vijftig aanmeldingen die Boulevard ontving, heeft de jury tien jonge makers geselecteerd die donderdagmiddag de kans kregen hun voorstel te pitchen. Elke theatermaker probeerde met zijn of haar unieke voorstel indruk te maken op de jury en hen te overtuigen dat zij echt een plek op het podium van Boulevard verdienen. Na een kort maar intensief beraad besloot de jury DefDef en Wingnuts Decor, Eva K. Mathijssen, Irene Laros en Atelier pixelridder en Sjifra Ijpma en Bram van Helden tot de winnaars van de pitch te benoemen.  Komende zomer zullen zij dan ook te zien zijn op het Boulevard waar zij vier keer hun eigen locatievoorstelling, bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, zullen spelen. De inspiratie hiervoor halen zij uit het leven en het werk van Van Gogh.

 

Theaterfestival Boulevard presenteerde dit jaar voor de derde maal de BLVRD PITCH. Deze editie een unieke samenwerking met Van Gogh Brabant en Zuidelijke Land- en TuinbouwOrganisatie (ZLTO). De pitch wil jonge theatermakers ondersteunen en ze de kans geven zichzelf op het programma van Boulevard te zetten. De Provincie Noord-Brabant draagt hierin bij door middel van haar investeringen in de viering van het internationale Van Goghjaar.

Share Button